Ahogyan kitör a nyár nagyon szeretek a teraszon reggelizni és vacsorázni. Ez persze nem minden alkalommal jelent meleg ételt, gyakran összedobjuk, amit a hűtőben találunk, mindenki kedvére válogathat és variálhat a kedvencei közül. A gyerekeim is imádják, mert azon túl, hogy a fejlődésben lévő szervezetük folyamatosan kéri az ételt, szeretnek beszélgetni, történeteket mesélni és hallgatni. 
Mindenki elmeséli a napja legjobb pillanatait, mert egy kamasztól, aki haza esik valahonnan és megkérdezem mi újság, ő csak lazán ennyit válaszol, hogy semmi. (Ez a trükköm!)
Emlékeket gyártunk és szokást teremtünk, amit remélem majd ők is tovább adnak a saját gyerekeinek. De ez még kicsit messzebb van. 🙂
A hangulatos étkezésekhez fontosnak tartom az asztal megjelenését, a terítéket, a színeket. Mert számtalanszor hallottuk már a mondást, hogy a szemünkkel is eszünk. A legegyszerűbb ételeket is lehet ízlésesen tálalni, ezt pedig a Tchibo nyári hangulatú színes termékeivel demonstrálom. 

Ha fúj a szél gyakran kapja fel a terítőt a szél, ehhez jól jön a terítő nehezék.

A tányéralátétek is jól illenek a vidám kézzel festett tálakhoz és tányérokhoz.

Az óriás méretű szervírozó tálban akár salátát, gyümölcsöt vagy vegyesen mindent tálalhatunk.

Készletnek van még kis tálkája és lapos tányérja, só és bors szórója és üveg dugója is. Innentől kezdve, pedig csak a fantáziánknak kell szárnyalnia, hogy mit is kínáljunk. A termékek megtalálhatok a Tchibo webáruházban (ITT) vagy a Tchibo üzletekben. Jó étvágyat mindenkinek!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.