Tegnap az utolsó kép, amit megosztottam a Facebook-on a fenti konyha volt. Nagyon szép, gyönyörű és ergonómilag is rendben van. Egy észrevételem viszont volt. A tűzhely mögötti falburkolat.
Akár fa, akár műanyag, tűzveszélyes. A konyhát alkotó alapelemeket, a pultokat, a padlót, a falak burkolatait úgy választjuk, hogy karaktert adjanak és az adott stílushoz passzoljon ez eddig rendben is van, de a biztonságra is érdemes figyelni. Ebből adodott az ötlet, hogy ma konyhai falburkolatokra hozok példákat, ha valaki esetleg a csempe burkolatot mellőzné, talál alternativát. Lehet rozsdamentes acél, üveg (nálam a kető kombinációja), tégla, bár ez takarításnál feladja a leckét, esetleg egy üveggel borítva nagyon klassz látvány lehetne. A sorhoz irható még a márvány, a tapéta, a domború fémpanel, tükör vagy antik tükör, krétafal stb. Ha tovább keresgélünk biztosan akadna még számtalan lehetőség, de most inkább jöjjenek a példák. Jó válogatást! 

Ha tetszettek az ötletek, kérlek, iratkozz fel a YouTube csatornámra, esetleg kövess a Facebook-on, Instagramon, a Thumbler vagy a Pinterest oldalamon, így biztosan mindig frissen értesülsz az újdonságokról.

a t

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.