A tavasznak köszönhetően előkerültek a kerékpárok és, aki olyan szerencsés, hogy a munkahelyére is biciklivel tud eljutni, azoknak kimondottan jó és hasznos holmikat fogok mutatni. De igazából, aki csak kirándulásra használja a bringát, azoknak is jó szolgálatot tehetnek a következő Tchibo termékek.

Az egyik kedvencem a napelemes kerékpárkomputer. A könnyen felszerelhető kis kütyü méri a távolságot, időt és hőmérsékletet mutat, elégetett kalóriát jelent meg ki tudja még, hogy mit. Az érzékelőt a küllöre kell feltenni, ami rádiójellel továbítja a kijelzőre az adatokat.

A másik érdekesség, a kormányra rögzíthető mobiltelefon tartó, így menet közben navigácóként is szolgálhat a mobilunk. A szerkezet rugalmasan állítható minden tipusú telefonhoz.

A következő hasznos dolog a biciklire rögzíthető táska, amit oldaltáskaként is lehet használni, így a munkába menet a holmijainkat, laptopunkat, iratainkat könnyen magunkkal vihetjük. teljesen vízálló, és jó sok zseb és rekesz van rajta.

Ha jobban kedvelitek a hátizsákot, akkor arra is mutatok egy nagyon szép és praktikus darabot. Utazáshoz, bevásárláshoz is tökéletes. Nagyon erős, hatalmas és strapabíró zsák. Még az esőkabátot is bele lehet csempészni, ha óvatosak sszeretnénk lenni.

Én inkább esőkabát párti vagyok, mint esernyő, sokkal kényelmesebb és a szél ellen is védelmet biztosít és sokkal szabadabban lehet benne mozogni, így ha lóg az eső lába, csak elő kell kapni a táskánkból és mehetünk is tovább.
Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket, ha szeretnétek ilyen vagy ehhez hasonló termékeket, látogassatok el a Tchibo üzletek valamelyikébe vagy rendeljetek online a Tchibo webshopjából. 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.