Beindult a levendula szezon, aminek mi levendula tulajdonosok örülhetünk a legjobban. Nálunk ebben az évben is bőséges volt a virágáldás, akkora halmot vágtam, aminek a bedolgozásán törnöm kell a fejem, ha pedig minden jól megy még kétszer lesz virágzás a növényeken.
Az előző években már készítettem zsákokat, szappant, melegítőpárnákat, mécsesekhez öntöttem, szörpöt főztem, fürdősót gyártottam, szempárnákat varrtam, koszorút kötöttem. Most újabb ötletek után keresgélek, amit eddig még nem próbáltam, esetleg, ha próbáltam is, valami megjelenésbeli különbségben találok és ezt az újabb lehetőséget fogom kihasználni.
(Hát persze, hogy akad szép számmal.) A múlt héten pedig egy ismerősöm kínált meg a levendulás vajas keksszel, ami nagyon-nagyon finom volt, így még azt is betervezem. A receptet a Levendula Magazin oldalán találjátok ITT, ahol még több lehetőséget és felhasználási módot ismerhettek meg, akár a gondozásról is olvashattok.

szemmaszk:

illatpárnák:

mécsestartót dekorálva:
illóolaj:
kis csokrok:

sütiben:

hortenziával kombinálva:

jeles alkalmakkor, akár pezsgőben, vagy limonádéban:

levendula buzogány:
szalagokkal:

mint dekor:

fffff

Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), ahol még több inspiráló ötlettel találkozhatsz  minden nap!
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.