Ismerj meg minket!

 • Üdvözlünk!

  Jó helyen jársz, ha lakberendezési ötleteket, otthonfelújítós tippeket, évszakokhoz illő lakásdekorációs megoldásokat, kreatív időtöltéshez inspirációt keresel.

  Ha magad szeretnél kisebb felújításokat elvégezni otthon, ha készen állsz olyan barkácsprojektek megvalósítására, amivel szebbé, színesebbé és egyedibbé teheted az otthonodat.

  Ha szeretnél kikapcsolódni egy kis kézimunkázós projektben (kötés, varrás, horgolás) vagy éppen ezeket a tecnikákat szeretnéd elsajátítani.

  Ha szeretnél mesteremberek kerülgetése nélkül sajátmagad kitapétázni egy szobát, felújítani egy bútort, rendezettebbé tenni az otthonodat.

  A kisflanc.hu kreatív lakberendezési magazin oldalán segítséget találsz, hogy felesleges, bonyodalmak nélkül tud berendezni, felújítani vagy átalakítani az otthonod és magtaláld számodra a megfelelő lakberendezési megoldást vagy kreatív lakásdekorációs ötletet.

  Segítséget kapsz, hogyan szerelkezz fel szerszámokkal, milyen barkács eszközökre van feltétlenül szükséged, hogy bármikor nekikezdj akár egy glettelésnek, vagy egy falfúrásnak.

  Kisflanc igazi bizalmas jóbarátként ad tippeket, amelyek segítenek az ÁLOM OTTHON megteremtésében.