Tudjátok jól, hogy imádom a kemény fizikai munkát és nem riadok vissza a nehezebb feladatoktól. Lehet az csiszolás, fúrás, faragás, ha kedvem van hozzá belevágok. Ezek, hát nem éppen a megszokott mindennapi női feladatok közé tartoznak, de szeretek barkácsolni és felújítani. Ebből adódóan az én outfitjeim főszereplője egy festékes munkáskabát, szakadt farmer és egy bakancs.
Hát nem túl macás az biztos, de megvan az egyensúlyom, mert nagyon kedvelem a szép és nőcis holmikat is. Így, ha csak lehet becsempészek valami nőieset a mindennapjaimba. Lehet az egy relaxálás, egy reggelizés vagy naplóírás, amelyek közben szeretem körbe venni magam apró szépségekkel. Most megmutatom nektek a legújabb kedvenceimet, amelyek pöttyösek, kerekek, kékek, nude vagy arany színűek, minden bennük van, ami trendi ráadásul a mindennapi élet részei. Tegyük szebbé a mindennapjainkat és kényeztessük magunkat, mert megérdemeljük!

A fotókon szereplő termékeket beszerezhetitek a Tchibo üzletekben vagy a Tchibo webshop-ban.

A legnagyobb kedvencem az arany pöttyös napló gyönyörű nude árnyalatú golyós tollal.

Ha bekuckózom jól jönnek a párnák, miért ne lehetne az is aranyos és pöttyös.

Ha pedig ennyire megkedveltük ezt a mintát és ezeket az árnyalatokat még több termék közül válogathatunk, mert minden illik egymáshoz.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.