Közeledik a szeptember és minden anyuka jól tudja mivel is jár, ha becsöngetnek. Fel kell készíteni a gyerekeket, sulis cuccokat beszerezni, könyveket csomagolni, tolltartót feltölteni, és nem utolsó sorban az íróasztalt előkészíteni. Nagy gondot fordítunk a gyerekek “munkakörnyezeténk” kialakítására, de mi a helyzet velünk anyukákkal? Mi is megérdemlünk egy kis változást, szép és hasznos kiegészítőket, hogy a rendezett és harmónikus környezet inspiráljon minket munka közben.
A következő ötletek a barkácsolás szerelmeseinek is hasznosak lehetnek, mert újdonságokat is bemutatok, amelyekkel rengeteget lehet kísérletezni.

A legelső ötlethez egy matricát használtam, amelyet bármilyen üvegre, porcelánra rá lehet ragasztani, ami bírja a 200 fokon való kisütést, mert így kell fixálni. Persze én egy új kávésbögrét dekoráltam magamnak, mert kávé nélkül le sem érdemes ülni az íróasztalhoz. 🙂
A fotókon láthatjátok a lépéseket, nagyon egyszerű kivitelezni.

A következő barkácsötlethez egy üvegre és kétféle krétafestékre volt szükség. Ezeket a Tchibo üzletekből vagy a Tchibo webáruházból lehet beszerezni. A készletben egy szürke és egy nude színű festék volt, amit kedvünk szerint variálhatunk, én a felső rétegnek a nude színt választottam, és egy kis csiszolással koptattam az üvegen.

A harmadik ötlethez egy nagyon új és nagyon vagány anyagot használtam, ez a dekor beton paszta. Igen, ez is Tchibo termék, nagyon könnyen alakíthatunk át a segítségével szilárd tárgyakat és a készletben lévő két beton lazúrral árnyalni is tudjuk az elkészült holmikat. Én egy vázát alakítottam át.

Ami még helyet kapott az asztalomon az egy nagyon szép doboz szett, amelyeknek mágneses zárókája van és jó sok mindent belefér. A kellemes hangulathoz hozzájárul még valami kellemes melódia is, amit egy csinos kis rádió biztosít majd számomra. Összességében azt hiszem nagyon szép és harmónikus lett az asztalkám. Öröm lesz itt dolgozni. Ha bármely termék vagy ötlet elnyerte a tetszéseteket, keressétek mindegyiket a Tchibo üzletekben vagy webáruházban.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a kisFlanc Instagram és Facebook csoportjához, inspiráló fotógyűjteményekért kövess a  Pinterest vagy a 


Thumbler oldalamon.
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.