( A képen látható dísz is Dremel gépek segítségével készült. Ez volt a meghívó mellé csomagolva.)
Meghívást kaptam a Robert Bosch Kft. Dremel üzletága által szervezett Karácsonyi Ötletbörzére, ahol nemcsak nagyon jó dekor és barkács ötletekkel lehetünk gazdagabbak, mi vendégek, hanem kipróbálhattuk és tesztelhettük a Dremel szuper kisgépeit is.

Lehetett gravírozni, fába égetni forrasztópákával, koszorúkat készíteni.

Egy hópihét gravíroztam üvegre és felfűztem rá pár gyöngyöt és még a fotózáshoz is találtam segítséget… 🙂
A gépekben, mint bebizonyosodott nagyon sok lehetőség rejlik. Véleményem szerint minden nőnek szüksége lenne ezekre a kis barkácskütyükre, mert könnyen kezelhetőek és nagy segítséget jelentenek a mindennapokban is, nemcsak ünnepi dekorációk elkészítésénél. 

Amíg mi “kiválasztottak” dolgoztunk a Chefparade Fözőiskola és Rendezvény központ gondoskodott az ételekről, amit sajnos a szoros időbeosztásom miatt már nem bírtam tesztelni, mint fél füllel hallottam jól sikerült minden fogás.

Annyira jól éreztem magam és annyira inspiráló volt az összejövetel, hogy a közeljövőben egyre több barkács és dekor ötlettel fogok jelentkezni. Ezúton is köszönet a meghívásért Bereczki Annamáriának és Savic-Hideg Zsanettnek.

 Mint mindenki más én sem hagyhattam ki a koszorú készítést, bár nem volt rá túl sok időm… 🙂

 
Még egy nagyon jó dolog történt velem, bár virtuálisan ismertük egymást, de most végre személyesen is találkozhattam Varga Judittal, a Juditu blog írójával és a Térnyerők című műsor ügyes kezű és leleményes lakberendezőjével. 

Itthon újra lefotóztam a szépségeket…

Persze további ajándékokat is kaptam még, amit ismételten köszönök. 🙂

1 válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.