Üres fala mindenkinek van, nekem is neked is, terveim is vannak velük, bár én szeretem az üres felületeket is, de néha nem árt egy kis változatosság. Mivel a falak festése, átfestése nem éppen a legtakarékosabb módja a változtatásnak, más ötlet után kell nézni, így ajánlom neked a következő dekorációs ötleteket, amelyek elkészítése nem túl bonyolult és időben sem kíván túl sokat.

-A legelső képen (fent) színes textilekkel lettek bevonva falemezek, de ezek helyett kartondobozok oldalait is bátran használhatsz, gyúrható ragasztóval pedig se perc alatt felrakhatod a falra őket.
-A következő megoldás nem mindennapi egy régi keretbe ragasztópisztollyal ágakat rögzíthetsz és készen is van a remekmű. 🙂
-Sokan használnak régi edényeket a konyhában fali díszként, nekem a régi tányéros és a sütőformás falak a kedvenceim, de ha virágmániás vagy és vannak színes zománcos edényeid, csak pár virágot kell rájuk ragasztani vagy festeni és már lehet is akasztani őket.
-A képkereteket nemcsak ágakkal, de papírral vagy tapétával is fel lehet díszíteni, sőt ezeket még egyszínűre is lehet fújni  festékkel, csoportosan felrakva elég látványos díszítő elemek lehetnek.

-Mire jó a muffin papír sütésen kívül? Hát persze, hogy dekorációt lehet belőle készíteni gyöngyökkel kombinálva.

-Színes papír- újságpapír- könyvlapok! Beugrott már valami neked is? Ugye milyen látványos?

-Betűk a falon! Egyszerűen imádom, ez a kedvencem. A betű lehet fából és befested, de lehet fémből is, ha szerencséd van valamelyik üzletben rájuk találsz. Ha nem akkor készülj, mert megmutatom majd egy másik posztban, hogyan lehet házilag akár óriás méretű betűket gyártani.
-Ha a természetes anyagokat részesíted előnyben egyszerűen felszeletelt fadarabokat ragasztópisztollyal ragaszthatod a falra. 
-A kézimunkázóknak bizonyára akad a varró ládikájában néhány használaton kívüli varrókeret, ezeket néhány textil darabbal fali üzenő táblának lehet használni.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.