Az egyik legbosszantóbb dolog, amit a gyerek elkövethet, hogy a Lego-t összeömleszti, és szanaszét épít a gyerekszoba teljes padlózatát felhasználva. Nekünk szülőknek talpalatnyi helyünk sincs, szó szerint, és villámlátogatásainkat talpba szúródott kis kockák, könnyes szemek és remegő szájszél nélkül kizárt, hogy megúszhatnánk. Rendet rakni pedig nagy feladat, mert ember legyen a talpán, aki az utolsó kockáig eltünteti ezeket az egyébként nagyon hasznos kis vackokat, főleg, ha már kaptunk egyet ajándékba futólag. 

Mivel ez szerintem globális problémának számít, sok anyuka életét könnyítené meg, ha ötleteket kaphatna, hogyan lehetne tárolni vagy villámgyorsan elpakolni a kis építőmesterek kedvenc játékát. Nem hiszem, hogy lenne szülő aki most ne bólogatna, ezért válogassatok kedvetekre és fokozzátok, ha van rá még jobb és hasznosabb ötlet. Hajrá mindenki én veletek vagyok!

U.I.:Bevallom nálunk egy hatalmas lepedőre borítják a srácok, aminek játék végén négy sarkát összekapva már mehet is a dobozokba de, azért nekünk sem fog ártani egy kis rendszer, feltéve, ha lesz ember aki válogat….
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm! 

Végül egy szabásmintát is találhattok, ha a varrásra adnátok a fejeteket és Ti is szeretnétek egy ilyen Lego tároló kis zsákot. Itt a recept! 
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.