Ismét kültéri témát választottam, mert imádok kertészkedni, mert imádok a kertben pihizni, olvasgatni és számomra a romantikus hangulatú kertek sokkal vonzóbbak, mint a tökéletesre szabott, minimalista külterek. 
Nagyon szeretem az eldugott kis csendes zugokat, padokat, hintaágyakat, a francia, provence-i hangulatot. Az alapbútorzat ebben az esetben a kovácsolt vas vagy fonott bútor.  Az sem baj, ha csak egy-egy darab áll rendelkezésre, a különféle bútorokat a textilekkel (értem ezalatt a párnákat), is össze lehet hangolni. 
Ha nincs teraszunk, szúrjunk ki egy sarkot a ház vagy a kerítés tövében és alakítsunk ki ott egy étkező vagy pihenő sarkot. 
A növények mehetnek óriás kaspókba vagy fonott kosarakba, ha hosszú távra tervezünk (én ebbe a kategóriába tartozom), akkor ültethetünk futó növényeket, lilaakácot mindenképpen, de futó rózsák is szóbakerülhetnek.  Ha megfigyelitek a francia, povence-i hangulatú kertekben a virágok színpalettája, lila-rózsaszín-pink-fehér. Persze ez szabadon választott, de erre a stílusra inkább ez jellemző. Na de inkább merüljetek bele az ihletdaó kertjelenetekbe és rendezkedjetek ti is kedvetekre, én is megyek, mert dolgom van. 🙂 Kellemes időtöltést! 
Ha tetszettek az ötletek, kérlek, iratkozz fel a YouTube csatornámra, esetleg kövess a Facebook-on, Instagramon, a Thumbler vagy a Pinterest oldalamon, így biztosan mindig frissen értesülsz az újdonságokról.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.