11/07/2017

Így tüntetthetjük el a falakról a hibákat!
Tudom, hogy közületek sokan probálkoznak otthon sajátkezűleg felújítgatni, ezért ezekhez a munkákhoz szeretnék ajánlani nektek két szuper glett anyagot. 
Ezek  a DULUX Multi Filler és a DULUX Fine Filler termékek jó, ha ott állnak a hasznos holmik polcán, mert bármikor adódhat a falakon kisebb-nagyobb sérülés, esetleg átrendezésnél kiderül, hogy a lyukakat el kell tüntetni, így csak le kell emelni őket és már lehet is simítani.
Az egyik glett anyag a nagyobb és mélyebb sérülések eltüntetésére alkalmas. Szemcsés és elég sűrű, így nem csöpög, könnyen kenhető és nagyon gyorsan szárad. Száradás után csiszolható, erre portalanítás után jöhet a második glett, ami az apró sérülések eltüntetésére is használható, de a durvább glett anyagra kenve segít tükör sima felületet kialakítani.  Ez az anyag is nagyon gyorsan szárad, így pár óra alatt el lehet tüntetni a hibákat a falakról és már lehet is festeni.
Én kiprobáltam és nagyon elégedt voltam a végeredménnyel, erről egy kisfilm is készült. Ha kíváncsiak vagytok a tesztelésre nézzétek meg a videót!


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...