9/15/2017

4 szuper ötlet gyerekszobák falfestéséhez

A gyerekszobák tervezésekor és színválasztásakor merészebben kísérletezünk, mint a lakás bármely más helyiségében.
Ha szabadjára engedjük a fantáziánkat, olyan csodálatos birodalmat alkothatunk a gyerekeinknek, ahol élvezet lesz a játék, álmodozhatnak, kalandozhatnak a képzelet birodalmában.
Ahhoz, hogy a megfelelő színt és témát megtaláljuk, ami köré építkezünk érdemes bevonni a gyerekeket, megfigyelni az érdeklődési körüket, a hobbijaikat,. Egyszóval, inspiráljanak minket a gyerekek.

Sokan szeretnek csak egy színt használni a falakra, mert, ha renoválni kell, egyszerűbb átgurítani egy színnel a falakat, mint újra mintázgatni.
Ez valóban egy praktikus megoldás, de ezen túl is léphetünk, köszönhetően a Dulux EasyCare festéknek,  ami egy foltálló, vízlepergető réteget hoz létre a falon, így tökéletes megoldás gyerekszobába. (Persze más helyiségekben is bátran alkalmazható, csak per pillanat a gyerekszobákra fókuszálunk és, mert ők aztán valóban csodákat tudnak művelni még a mennyezettel is.)

Tehát, viszlát maszatos és egyszínű falak. A nagy színskálának köszönhetően pedig kedvünkre variálhatunk és vagány mintákkal dekorálhatjuk szobákat a gyerekeknek. Ha valaki bizonytalan lenne a választását illetően, akkor rendelhet mintákat a készre kevert palettából.

Ahhoz, hogy Ti is kedvet kapjatok a falfestésekhez láthattok 4 olyan tutorialt, amely bemutatja, hogyan lehet különböző témákat a falra vetni, egyszerű technikákkal és pár hozzávalóval.
Ha bármely ötlet elnyerte a tetszéseteket és szeretnétek megvalósítani hamarosan kész csomagokat is rendelhettek a Dulux shop-ból.
Szószerint falnak mehetünk az ötletektől és láthatjátok majd, hogy a fantáziának a falak sem szabnak határt.

A kis asztronauták átélhetik akár az első Holdra szállás élményét...Lépésről lépésre és a hozzávalók listáját ITT találjátok!

a tündérek kedvükre varázsolhatnak...


Lépésről lépésre és a hozzávalók listáját ITT találjátok!

a porondmesterek esténként cirkuszolhatnak...


Lépésről lépésre és a hozzávalók listáját ITT találjátok!

a spotolók is kiőrjönghetik magukat a meccsek után...


Lépésről lépésre és a hozzávalók listáját ITT találjátok!

Mindezeket a saját szobájukban és akár nap mint nap!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...