2017. ápr. 25.

Kék frisseség az IKEA új Stockholm kollekciójával!Kis kihagyás után újra itt vagyok és fejest ugrok az új hírekbe! Az IKEA rengeteg újdonsággal szolgál nekünk ebben az évben, először is megjelent az új Stockholm kollekció, másodszor pedig nagyon készülnek a soroksári áruház megnyitójára, ami majd egy másik poszt témája lesz.
Visszakanyarodva az első újdonsághoz, már elérhető a Stokholm 2017 kollekció, amely nagyon természetes vonalat visz, ezért imádom. Ezen felül pedig gyönyörű kézzel készült termékeket sorakoztatnak fel a lakberendezés szerelmeseinek. 


Én most a kollekció egy darabját, vagyis abból párosan mutatok példát. Ez egy kettő az egyben dekor kiegészítő, mécsestartó és váza ötvözete. A kellemes kék szín a tengerek világát idézi és alapozhatja meg az enteriőrök nyári hangulatát. Nálam nyert ügye van, annyira, hogy ide-oda vándorol a lakásban, mert mindenhol megállja a helyét. Nagyon aranyos! :) Lehet, ehhez még a fanatikus növények és mécsesek utáni rajongásom is add némi plussz lelkesedést. Biztos!!! 
A Stockholm kollekció további darabjait itt tudjátok megnézni: IKEA STOCKHOLM KOLLEKCIÓ, az én próbálkozásaimat pedig a következő fotókon láthatjátok! :)
Kellemes nézelődést!
 Ha tetszettek az ötletek, kérlek, iratkozz fel a YouTube csatornámra, esetleg kövess a Facebook-on, Instagramon, a Thumbler vagy a Pinterest oldalamon, így biztosan mindig frissen értesülsz az újdonságokról.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...