2017. jan. 19.

26 szuper lakberendezési téltúlélő ötlet


Januárban úgy érzem, mintha lelassulna az idő. Azzal javítok a kedélyállapotomon, hogy figyelem a délutánokat vagyis azt, hogy hány perccel később megy le a nap. Igen, nagyon várom a tavaszt, a kedvenc évszakom, imádom! De addig is, ki kell bírni valahogy, ezért összeszedtem néhány tippet és ötletet, egy amolyan lakberendezési téltúlélő csomagként.

Először is jöjjenek a kis kuckók vagy zugok. Ezek lehetnek ablakpárkányok, kandalló előtti területek, kis padok vagy egy kényelmes fotel. Rendezzük be őket pihi saroknak, relax központnak vagy bújós zugnak.


A komfortérzetünk növeléséhez nagyon jól jön egy kandalló, kiskályha vagy akár egy radiátor melege. Ezért jó a kucorgónkat ezek közelébe tervezni. Ezt tovább fokozhatjuk még kötötttextiliák felhasználásával, szőrmetakarókkal, ha valakinek az a favorit, sőt ezeket még a hálószobában is bevethetjük.
Amivel még gyógyíthatunk a téli ellenszenvünkön, azok a fények és az illatok vagy a kettő együtt, értem ezalatt az aromagyertyákat, de, ha valaki óvatosabb lenne, használjon ledes lámpásokat és illóolaj párologtatót. Jöhet a kedvenc könyvünk és ejtőzhetünk is!
Úgye, hogy egyből megbarátkozunk az előttünk álló újabb téli estével? Csak tudnám holnapra mit találok ki?

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a kisFlanc Facebook vagy Instagram csoportjához, inspiráló fotógyűjteményekért kövess a Pinterest vagy a Thumbler oldalamon, így mindenről hírt kaphatsz!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...