2016. aug. 31.

20 szuper játéktárolási ötletAhol gyerekek ott plüssállatok, babák és figurák hada is sorakozik. A játéktervezők ügyesen kitalálták, hogyan lehet minden gyereket megbabonázni ezekkel a kis szőrcsomókkal és figurákkal. Ők persze ellenállhatatlan vágyat éreznek, könnyes szemmel kuncsiznak nekünk és már hallom is, anya, vedd meg nekem... léciiii... olyan cuki...
De elérkezik az a pillanat, amikor már túl sok a jóból és tárolni lenne jó, mert szemünkfényei minden darabra igényt tartanak, fejben listájuk is van, még a sérüléseket is vezetik a képzeletbeli cetliken.
Mi már túl vagyunk ezen a korszakon, mi már csak tárolunk, persze az utóbbi időben többször előkerült egy ezüst színű ufó, de Woody és Buzz már a láda sötétjében pihennek.
Mivel átérzem a helyzetet, próbálok ötleteket adni, hogyan lehet tárolni a játékgyűjteményeket. Tudjátok, mindenre van megoldás! :) Jöhetnek a ládák, kosarak, dobozok, meg rengeteg fantázia! :)

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a kisFlanc Instagram csoportjához, inspiráló fotógyűjteményekért kövess a  Pinterest vagy a 

Thumbler oldalamon.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...