2016. ápr. 27.

Keep calm and love kép készítés gyorsan és egyszerűen!


Na itt most megakadtam, kapásból az elején! Mert fatábla vagy a kép megnevezést válasszam. Hm??? Mindegy, mert készíthetitek, egy cipős doboz tetejére, egy festővászonra vagy, amit én választottam egy régi képkeret hátsó farostlemezére. Ez a nagyszerű és sokoldalú felhasználhatóság sokak számára lehetővé teszi az elkészítést. Valóban egyszerű lesz, meglátjátok!


Alapanyagok:

-deszka, farostlemez, cipősdoboz tető, festővászon, bármi, aminek van egy kis tartása
-akril festékek, 2 szín, ami kedvenc ( jó, ha elég erős kontrasztot adnak)
-szivacs, tálka
-kedvenc sablon, amit a Re-kreatív shop-ból tudtok kiválasztani és rendelni (nagyon sok hasznos  dolgot találtok az oldalukon)

Elkészítés:

A farost lemezt 4-szer festettem át fekete akril festékkel, hogy jól fedjen, hajszárítóval  szárítottam a rétegeket, így gyorsítottam a folyamaton...Száradás után kimértem a tábla közepét, hogy a szöveg jó helyre kerüljön...


Egy szivacsos kis ecsettel tunkoltam fel a festéket a sablonra...Mielőtt még megszáradt volna, lehúztam a sablont, így azt is szépen egyszerűen le tudtam mosni.


Az eredmény pedig itt van! Tádááám! Nekem nagyon tetszik! :)Végleges helye hol lesz? Majd megálmodom, most csak szárad!


Jó mókát, sok sikert! ;)

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a kisFlanc Instagram csoportjához, inspiráló fotógyűjteményekért kövess a  Pinterest vagy a 

Thumbler oldalamon.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...