2015. febr. 17.

Bemutatkozik a Christian Lacroix új kollekciója: Nouveaux MondesA korábbi, hatalmas sikert aratott sorozatok után idén tavasszal új Christian Lacroix-kollekcióval jelentkezett a Designers Guild.
A népszerű lakástextil- és tapétamárka illetve a divatház összefogásából újra lenyűgöző darabok születtek, melyek ezúttal egzotikus utazásra csábítanak: a kollekciót intenzív színek, gazdag textúrák, burjánzó minták és a márkától megszokott extravagancia jellemzik. A Nouveaux Mondes (Új világok) névre keresztelt sorozat
az őserdők gazdag flóráját és faunáját, illetve a Karib-tenger színpompás vegetációját jeleníti meg látványos minták és különleges anyagok formájában. A Designers Guildtől megszokott módon minden lakástextil és tapéta több színkombinációban is kapható, a kollekciót pedig díszpárnák és más kiegészítők teszik teljessé.Az új Designers Guild kollekció már kapható a Hephaistosban!

A Designers Guild márkát 1970-ben alapította Tricia Guild, azóta is ő a márka művészeti vezetője. Színpompás, látványos, részletgazdag lakástextíliái, tapétái, bútorai és kiegészítői világszerte nagy népszerűségnek örvendenek.


A Hephaistos tapéta- és lakástextilválasztékában olyan márkák kínálata szerepel, mint a Designers Guild, a Ralph Lauren Home vagy a Cole&Son, de ezeken kívül még több tucat nemzetközi gyártó textil- és tapétamintáiból válogathatnak a vásárlók. Az üzlet földszintjén kisbútorok, dekorációs kellékek, kiegészítők kaptak helyet, a galérián pedig több száz textil- és tapétakönyv több ezer anyagmintájában lehet elmélyülni.Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...