2014. ápr. 26.

Ne dobd ki, inkább használd újra!
A farmer mindenkinél ott lapul a szekrényben, így a következő ötletek bárki számára megvalósíthatóak, nem állítom, hogy nincsenek nehézségi fokozatok és lesznek olyan esetek, amikor nagyobb időráfordítás szükséges, de nagyon megéri, hiszen a farmer az egyik legsokoldalúbban hasznosítható alapanyag.

2014. ápr. 22.

Egy klasszikus viktoriánus villa átalakítva
A következő otthon szép példája egy stíluskeveréssel berendezett otthonnak, konkrétabban itt a klasszikus amerikai és a svéd lakberendezési stílust.

2014. ápr. 16.

Ötletek tojások dekorálásához

 Szándékosan nem festést írtam a címben, mert sok alkalommal már túl léptek a tojásfestés hagyományos módjain. Persze a ráérősebbek és precíz dekorosok kombinálják is a régit az újjal és a hagyományokhoz is hűek maradnak, de akik sietnek vagy önmaguk állítása szerint kétbalkezesek és nekik úgysem sikerülne a fabergé tojást leutánozni, na ők se keseredjenek el, van új a nap alatt számukra is. Nézzétek! :)

2014. ápr. 8.

Lenyűgöző húsvéti dekorációk hófehérben26 lenyűgözően szép húsvéti dekorációs ötletet találtam és bevallom annyira szépnek, elegánsnak és légiesnek találom a fehér színt, hogy annak ellenére milyen visszafogott komolyan elgondolkodom rajta, lehet az idei Húsvét nálunk is fehér lesz. 

Rusztikus húsvéti dekorációk

Ideje hozzákezdeni a dekoráláshoz és díszítgetéshez, mert szalad az idő, így nézelődök és keresgélek, mivel lehetne húsvéti hangulatot teremteni, főként olyanokat, amit eddig nem láttunk és nem is próbáltunk.

2014. ápr. 7.

Egy webshop a vidéki stílus kedvelőinek

Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy a blogon vagy a nemzetközi lakberendezési magazinokban látható lakberendezési kiegészítőket, hogyan és honnan lehetne beszerezni.

2014. ápr. 5.

2014. ápr. 3.

20 ötlet tojások dekoráláshoz


Lassan nekiláthatunk a húsvéti készülődésnek, ma olyan ötleteket szedtem össze, amiben a tojásokat különböző technikákkal díszítették. De arra is kaphattok ötleteket, hogy az elkészült tojásokat, hogyan lehet felhasználni dekorálásra.

2014. ápr. 1.

Egy hálószoba részletei...


Egy hálószoba és annak minden kis zegzuga, sőt gardrób kapcsolata, ami ma megnyerte a tetszésemet, de szerintem a tiétek is. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...