2014. dec. 15.

Használjatok gömblámpásokat dekorációnak!
 Az ünnepekre mindenki szeret díszíteni, dekorálni és, mint azt többször is említettem az előzőekben, a dekorációk alapját főként a fények adják. Többféle módon használhatjátok őket és most egy újdonságot is ajánlanék a nagy díszítéshez, a Cotton Ball Lights termékeket.

Biztosan láttatok már ilyen lámpasorokat, hiszen nagyon népszerűek, ami szerintem nemcsak kiváló minőségüknek köszönhető, hanem a Karácsony elmúltával sem kell elpakolni őket, hiszen önmagukban is nagyon trendi és vagány kiegészítőnek számítanak. Még akkor is érvényesül a dekoratív hatásuk, ha nincsenek bekapcsolva. Így érdemes beruházni ezekbe a különleges hangulatot varázsló gömblámpákba. Rengeteg szín közül válogathattok, de ezen felül egy Magyarországon egyedülálló alkalmazásnak köszönhetően saját színkombinációt is összeállíthattok, sőt még a hosszméretet is lehet variálni. Az alkalmazást, amivel, bevallom jól el lehet szórakozni, itt találjátok: Cotton Ball Ligths.
Akik nem elégszenek meg a kisebb gömbökkel válogathatnak nagyok közül is, ezek 5 méretben kaphatók a legnagyobb képzeljétek, 53 cm átmérőjű.
Népszerűségüket és trendiségüket az is alátámasztja, hogy a Telekom téli reklámkampányához készült reklámfilmben több száz gömblámpát használtak fel a háttérben.
A kisfilmet is mellékelem, hogy megnézzétek a díszletet, hátha  még nagyobb kedvet kaptok ezekhez a fényfüzérekhez és próbáljátok ki az alkalmazást is. Tervezzetek magatok!


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...