2014. okt. 9.

Gyerekszoba kis alapterületre tervezveAkik régóta figyelemmel kísérik az oldalt, észrevehették, hogy az én szívemhez nem a nagy beépített bútorok állnak a legközelebb, ha lehet kerülöm a merev sémákat és inkább a lazán, eklektikusan kevert szólista bútorok pártján állok. DE!
Vannak helyzetek, amikor igenis fejet kell hajtani és be kell tervezni mindent egy falra, mert a hely kevés és a praktikum-kényelem nagyobb úr, mint az esztétika. Ebben a helyzetben még utóbbi igény is kielégítést nyer, mert komolyan nagyon ízléses gyerekszobát láthatunk.

Mellékelve van egy elrendezési ötlet is, persze a gyerek nem idősebb kisiskolásnál, de nagyobb méretű ággyal idősebb gyerekre is igazítható az ötlet.
A másik említésre méltó dolog pedig a világos színhasználat a nagyobb felületeken, ami teret tágít, szellőssé tesz és elég a színeket becsempészni a kiegészítőkkel.
Jaj, hogy az ergonómiát is emlegessem, a terv akkor kivitelezhető, ha középen a párhuzamosan berendezett falak között marad min. 120 cm a kényelmes mozgáshoz, bútorokban pakolásokhoz, hajlongásokhoz stb... :)Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...