2014. júl. 11.

Olasz nyaraló megkeverveMindig is érdekelt milyen érzés lehet nyaraló tulajdonosnak lenni, mihez lehetne kezdeni vele, hogyan lehetne praktikusan berendezni, úgy, hogy az ne menjen a látvány rovására, tiszta, átlátható és szellős maradjon, de maradjon benne stílus, lélek és karakter.
Hát azt hiszem most kezd körvonalazódni. Sokan persze fogják majd a fejüket, hogy ennyi kopott sz... mi a fenének kell összeszedni, de ez nekem kimondottan tetszik. Mai csodanyaralónk a dél-olaszországi Puglia területén található és kinézetét két neves építésznek  (James Waterworth és Alexander Evangelou) köszönheti. A megbízó család kalandos sztorijával nem untatnálak benneteket, mert nem sokat tesz hozzá a történethez, maga a ház viszont sokkal érdekesebb.
Világos színek, sok beton és kőfelület, ami nemcsak a rusztikus megjelenést erősíti, hanem a hőérzetet is csökkenti, ehhez hozzáadódnak még a finom pasztell színek, amelyek kellemessé teszik a már-már rideg tereket és a nagyon kopott bútorok látványát. Kell ennél több? 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...