2014. jún. 29.

Én, a paraszt és a marokkói lakás

Hogy lehet összehozni a kettőt, fogalmam sincs csak ez jutott eszembe, de megpróbálom elmagyarázni... :)


Azt hiszem 2 hete nem írtam már semmit, esetleg három. Nem mintha nem tudnék, tele vagyok mesélni valóval. Az elmúlt félév elég keményen telt, bár tudjátok a magánéletről nem igazán szeretek beszélni, volt benne jó is, rossz is, mint bárki másnak, nem sajnáltatni akarom magam, csak jelzem velem is történnek néha szar dolgok, de most jön a nagy levegő.
Aztán még az is bejátszik, hogy játszom a parasztot a kertben és kapálok, meg termesztek, már amennyire tőlem telik. Persze nagyon élvezem és ezt komolyan mondom, nem vicc.
Aztán persze még itt vannak a szociális kapcsolatok, amiben az elmúlt félévben ugyancsak belemerültem és óriási következtetéseket, tanulságokat szereztem és tapasztaltam, ezek a felismerések pedig akkora löketet adtak, hogy úgy érzem szétdurranok a tettvágytól, tele vagyok ötlettel és energiával. Remélem meg is lesz az eredménye. :)
Sőt még volt két-három indok amiért nem ültem mindennap a billentyűkön, de ezek is csak jönnek-mennek.
Most hajrázok, azután majd meglátjuk mi lesz!
Most pedig lazulásnak, vagy töltődésnek kinek, mi, jöjjön egy kis lakás fehéren marokkói stílusban, kicsit érdekes kombináció, de nagyon ütős, szerintem!  Jó nézelődést, köszi, hogy itt vagytok! :)Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...