2014. máj. 14.

Lelőhely a kreatívoknak!


A déli pályaudvar közelében a Városmajor utcában járva egy érdekes kis üzletre  bukkanhatunk.
Már az utcáról látványos a kirakat,  a Dragée név izgalmas, de kissé félrevezető, mert a kíváncsiskodó nem biztos, hogy első pillantásra el tudja dönteni, hogy milyen bolt előtt áll. 

Az ízléses vintage elemekkel feldobott stílusos és vonzó kirakat, mintha valóban egy édességbolt csemegéit kínálná.
A friss és tágas benyomást keltő, elegáns elemekkel büszkélkedő üzlet otthonos és kellemes. A kínálat igen széles és folyton változó,  a lehetőségek határtalanok. Kézzel készített kerámia gyöngyök a szivárvány minden színében, számtalan méretben és formában, szemkápráztató gazdagságban kínálják magukat a függőpolcokon. 


A kerámiák mellett minőségi ezüsttel galvanizált fém medálok, kiegészítők, végzárók  és  bőrök színes választéka vár.  Ezt a sok alapanyagot látván egymásután jönnek a gondolatok, hogy mi mindenre felhasználhatóak ezek a gyönyörű színek és formák például varrásnál vagy lakberendezésnél.

Az üzletben egyedi, csodálatosan ötletes, változatos  ékszereket is választhatunk. A bolt azon kevés helyek egyike, ahol a férfiak számára is készülnek ékszerek. Lehetőség van az összeválogatott anyagokból helyben elkészíteni az ékszert. Még egy kis extra, hogy csajos gyöngyfűző esteket is tartanak. Érdemes hozzájuk betérni!Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...