2014. máj. 5.

Itt a Virtual Home!


A lakásunk és otthonunk berendezésénél mindenki szeretne beleadni apait-anyait ötletből, egyéniségből, stílusból, így a tervezés során magazinokat, a netet bújva és kismillió üzletet felkeresve kutatunk számunkra tetszetős és kellemes belsőterek után, megoldásokat, lehetőségeket, beszerzési helyeket, bútorokat és kiegészítőket, inspirációkat próbálunk összeszedni.Ez nagyon sok idő és persze sokszor kudarcot is vallunk, mert nem találjuk, azt amibe első pillantásra beleszerettünk, de az is előfordul, hogy nem tudjuk mit, mivel társítsunk.
Na hányan szembesültetek már ezekkel a problémákkal? Ismerős ugye?


Ezt most el is felejthetitek, mivel a Virtual Home egy olyan inovatív webáruházzal jelent meg Magyarországon, ahol virtuális sétát tehetnek az érdeklődők. Tereket, hangulatokat nézegethettek és a bennük szereplő bútorokról, tárgyakról információkat kaphattok.
Kiváló szakembereket is felsorakoztat az oldal, akiktől bátran lehet tanácsot kérni, így még a kezetek sem lesz elengedve tervezés, átalakítás vagy berendezés közben.


Az oldal tartalma folyamatosan frissül több ezer fotóval és látványtervekkel, ami mindenki számára hasznos lesz. Az építészeknek, a lakberendezőknek és a bloggereknek éppúgy, mint a vásárlóknak, akiknek nem kell a fél országot átutazni egy-egy termék megnézegetéséhez és nemcsak a főváros környékére korlátozódik, bárki számára elérhető és talán ez adja a legnagyobb pluszt!
Javaslom látogassatok el az oldalukra és kövessétek figyelemmel az eseményeket!
Ezt az ajánlást nemcsak azért írtam, mert felkértek, hogy csatlakozzam az oldal bloggereihez, hanem azért is, mert komolyan jónak gondolom!
Jó nézelődést mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...