2014. ápr. 26.

Ne dobd ki, inkább használd újra!
A farmer mindenkinél ott lapul a szekrényben, így a következő ötletek bárki számára megvalósíthatóak, nem állítom, hogy nincsenek nehézségi fokozatok és lesznek olyan esetek, amikor nagyobb időráfordítás szükséges, de nagyon megéri, hiszen a farmer az egyik legsokoldalúbban hasznosítható alapanyag.
Akár anyagmaradékokat használtok, akár régi farmereket vágtok szét vagy régi dzsekit újítanátok fel, mindenre van valami tipp a fotók között. A legjobb az a dologban, hogy az újrahasznosítás eredménye egy igen látványos és nagyon vagány kiegészítő lesz.


Lehet külön a zsebekre utazni, lehet nagyobb felületeket kivagdosni és összevarrni, így kárpitozásra és ágytakaró készítésére is alkalmas darabokat kaphattok, ha nagyon szakadtak a farmerek, csíkokra hasogatva készülhetnek a szőnyegek, tárolók, kutyajátékok, virágok, karkötők, de körbetekerhettek velük konzerves dobozokat, így lehetnek cerkatartók vagy vázák díszei is. Akik pedig akkora mennyiséget tudtak felhalmozni, ami már egy szobában is alig fér el, bontsa le a bőrcímkéket és készítheti az egyedi bőrcímke szőnyeget. Na mit gondoltok, belevágtok?
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz a kisFlanc Facebook táborához: ITT, vagy oszd meg az ötletet, talán másoknak is jól jöhet! Köszönöm! ;)


forrás:1,2,3

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...