2014. ápr. 7.

Egy webshop a vidéki stílus kedvelőinek

Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy a blogon vagy a nemzetközi lakberendezési magazinokban látható lakberendezési kiegészítőket, hogyan és honnan lehetne beszerezni.
A válasz egyszerű lesz és tudom sokan ismeritek már az üzletet, de mégis emlegetni fogom a Skandi Trend webáruházat, ahonnan a romantikus, a vidéki vagy vintage stílus kedvelői keresgélhetnek kiegészítőket. Ami hatalmas előny, hogy nem korlátozódik egy városra az üzlet, hanem országos szinten bárki számára elérhetőek ezek a szépséges holmik.
A skandináv stílusú lakberendezési termékeket forgalmazó webáruház több nemzetköz márkát forgalmaz kizárólagosan Magyarországon. A náluk vásárolt holmikkal, nemcsak egy trendet követhetünk, így egyszerűen nem kényszerülünk bele abba a helyzetbe, hogy gyenge utánzattokkal alakítsuk ki a kedvenc stílusunkat, hanem nagyon jó minőségű, igényes, egyedülálló és különleges mintákkal készített porcelán vagy textil kiegészítőkkel öltöztethetjük fel a lakást.

Remélem pont aktuálisan említem az áruházat, mert ilyenkor jön a tavaszi-nyári dekor hullám és ehhez aztán tényleg jó terep az üzlet. A rengeteg virágos és romantikus kiegészítőn túl a konyhák, a sütés főzés szerelmesei is találnak maguknak használati tárgyakat, sőt a hálószobákat is bőven fel lehet öltöztetni a kínálatukból.
A húsvéti dekorációk terén is hatalmasat meríthetünk és bevallom a Maileg gyerekjátékok az egyik kedvenc termékeim, mert évekkel ezelőtt egy külföldi nyaraláson a kisebbik gyermekem meghívott egyre, ami a mai napig kitűnő állapotnak örvend.
Tudjátok, gondolkodom még milyen előnyöket sorolhatnék fel, de a sok szövegnek, sok az alja, inkább válogassatok kedvetekre és két jó tanácsot még utoljára fogadjatok el tőlem: csak úgy kattintsatok át, ha lesz időtök, mert lehet lapozgatni bőven és készítsetek elő zsebkendőket, mert szem nem marad szárazon! :)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...