2014. márc. 25.

Innovatív burkolatok a Slite Lite-tólA lakóterek kialakításakor és berendezésekor a praktikum és funkcionalitás mellett ugyanannyira fontos az egyedi megjelenés is. Szeretnénk, ha a lakásunk tükrözné a személyiségünket ezért időt, energiát nem sajnálva keressük az innovatív megoldásokat, amelyektől egyedivé tehetjük a közvetlen környezetünket.

A tervezést, a burkolatok helyes és igényes megválasztásával szoktunk indítani, amire érdemes több időt áldozni és komolyan figyelni, hiszen ezeket nem egyszerű és nem olcsó mulatság lecserélni, hosszú évekig fogunk velük együtt élni, ezért kell a jól megfontolt döntés.

Na most összegyúrom a kettőt és ajánlok egy megoldást, lehetőséget, amivel nemcsak különleges vizuális élményben lehet részünk, hanem sokoldalúan használható a lakás számtalan pontján.
Ezek az újdonságok a Slite Lite termékek, amelyek palakövek felső rétegéből készülnek. Amiért különlegesek, az a rugalmasság, hajlékonyság, gazdag szín és mintázat kínálat, sőt vannak átvilágítható lapok is, amelyekben a kőzet különleges rajzolata kápráztat el minket.

Ezek a termékek 100 %-ban természetesek, bármilyen felület burkolására, dekorálására alkalmasak és a tűzállóság előnyével is rendelkeznek.
Három termék és azon belül rengeteg szín vagy minta közül válogathatnak az érdeklődők. Szerkezetükben van némi különbség, ami meghatározza mely lapokat hová indokolt választani.

Az Eco Stone az ultravékony kőlap, vastagsága 1 mm-nél is kevesebb, termelésük környezetbarát, a világ legszebb palakőblokkjaiból nyerik a szeleteket. Az Eco Stone a beltéri használatra szánt, pamut hátoldalával extrém rugalmas és akár 360 fokban is hajlítható. Ami számomra érdekes, az a felhasználási terület, sarkokra, íves felületekre, ajtókra vagy konyhabútorokra dekorációként.Slite Lite ugyancsak ultravékony, de 2mm vastag, beltérben és kültéren, vizes helyiségekben is használhatók. Homlokzatra, falra és padlóra, kandallók környékére javasolt.A harmadik termék a Trans Lucent, amely  már különleges design elemnek számít, bár minden tulajdonsága megegyezik a Slite Lite lapokéval, szuper vékonysága miatt átvilágítható, így gyönyörködni lehet a kövek szépséges rajzolataiban.A cég különleges termékkínálat mellett profi csapattal segíti a kivitelezést, a burkolatok felhelyezését és tervezés megkönnyítésében  a fotó realisztikus 3D látványtervek elkészítésével támogatják meg a fantáziát, hogy még a beépítés előtt bárki megtekinthesse a saját álmát.
További információkat itt olvashattok: http://slatelitehungary.hu/

Inspirációnak pedig következzen egy pár fotó:Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...