2014. febr. 25.

Így készíthettek floráriumot házilag!

Remélem sokan fogjátok kivitelezni ezt az egyszerű ötletet, akár ajándéknak is szánhatjátok, a férjek is nekieshetnek, úgyis közelít a Nőnap, ráadásul nem nagy energiát kell befektetni a florárium készítésébe, amely most képkeretek felhasználásával szerintem 1-2 óra alatt lezavarható.
Eszközök, hozzávalók általában mindenhol háztartásban vannak, ha nincs otthon, barkácsáruházakban simán beszerezhető minden, sőt akár egy nagyobb áruházban is.
Hozzávalók:
2 nagyobb keret, 2 közepes keret, amelynek az egyik oldal magassága összeillik a nagyobbéval, és 4 kisebb keret, amelyek kettesével egymásmellé fektetve olyan hosszúak, mint a nagyobb keret hosszabb oldala. Ez most kicsit zagyvának tűnik, de nézzétek meg a kész floráriumot és rájöttök az arányokra. 
Szükség van még összekötő lemezekre amikor a kereteket egymáshoz kell rögzíteni, fúróra és csavarokra, folyékony fára, hogy a furatokat el lehessen tüntetni, egy kis csiszolópapírra, rétegelt lemezre és valamilyen festékre. Jaj és persze a növényekre, amit beletehetünk.
A képek lépésenként vezetnek majd benneteket, jó barkácsolást mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...