2014. febr. 10.

Egy jó üzlet, ha lámpákat kerestek!


Nagyon gyakran találkozunk gyönyörű és jól szervezett ízléses lakásbelsőkkel, melyekből hiányzik valami.Talán a fény-árnyék hatásának észlelése, amit egyszerűen csak az alapos világítás tervezéssel lehet megmagyarázni és érzékeltetni, ennek hiánya pedig ront a tökéletes esztétikai élményen, akár rejtett világításról van szó, akár stílusos és karakteres lámpákról.A helyes világítás megtervezésével és a világítótestek, lámpák alapos kiválogatásával játszani lehet a térben. Lehet elrejteni és kiemelni, hátrányból előnyt varázsolni, hangulatot kelteni.A beszerzésnél nagy előnyt jelent, ha mindent egy helyen lehet megvásárolni, így nem kell felesleges köröket futni, üzletről-üzletre, hiányzó láncszemeket keresgélni, az pedig még nagyobb előny, ha ezt otthonról is el lehet intézni. 
Erre a lehetőségre ajánlok nektek egy jó beszerzési helyet az alkonylámpa.hu webáruházat, ahol folyamatosan bővülő több, mint 11000 féle világítótestet tartalmazó  termékkínálatból lehet ízlés szerint válogatni. Nagy előny, hogy jól átlátható az oldal, kategóriák segítik a keresést, stílusban fergeteg, óriási a kínálat, a rusztikus vidéki hangulatot kedvelők és követők, éppúgy találnak maguknak lámpákat és csillárokat, mint a modernebb, fiatalosabb és vagányabb vonal követői.
Az előbbieknek a Cottege asztali lámpát ajánlanám ha lehetne...

az utóbbiak csoportjának pedig a Plumen termékeket, színes függesztőszárakkal kombinálva.  Nagyon jól néznek ki.De a nagy kínálatban kültérre is keresgélhetünk magunknak, sőt már meglévő néhány darabhoz is megtalálhatjuk a hozzáillőket. Akik pedig szeretnének jobban utánaolvasni és információkat szerezni a termékekről, blogoldalukon találhatnak hasznos cikkeket és magyarázatokat.
Amit jó tanácsként adhatok még, a világítás tervezéshez, teljes egészében látni kell a végső berendezési alaprajzot, ha nincs készítsetek sima kockás lapra, ezen jelölve a méreteket, majd a bútorokat és a berendezés fő alapelemeit, ezek után már látszanak a főfunkciók, majd ezekhez lehet hozzáválogatni a lámpákat, kombinálni mennyezeti világítást, falikarokat, csillárral, olvasólámpákkal stb. Így külön kis köröket alakíthatunk ki, amivel sokat adhatunk a lakás szépségéhez.

Most pedig egy pár lámpát mutatok, amit az alkonylámpa.hu oldalán találtam, nézzétek csak, van miből válogatni... 
Képek forrása: alkonylámpa.hu, style-files.com/, Kelly Hoppen, 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...