2013. dec. 7.

Polgári Otthon Shopping Days kisFlanc ajánlásával!Fantasztikusan jó lehetőségeket ajánlok a karácsonyi előkészületekhez, vásárlásokhoz és ajándékozásokhoz, aminek elengedhetetlen feltétele a Polgári Otthon Magazin legfrissebb számának beszerzése,nagyon jól járhattok vele! Olvassátok tovább, megéri! :)


Az idei év karácsony előtti utolsó hetében először kerül megrendezésre a Polgári Otthon Shopping Days, amelynek célja, hogy a lakberendezési magazin is hozzájáruljon kissé az ünnepi ajándékozáshoz. A december-januári lapszámhoz ajándékba adott kuponfüzet oldalain negyven olyan üzletet találnak, amelyek kínálatában igazi világmárkák is bőséggel előfordulnak. A december 16-22. közé eső utolsó adventi hét ezúttal azért is lesz különleges, mert ezen lakberendezési boltok így együtt még soha nem biztosítottak kedvezményes vásárlási lehetőséget. Akár szeretteinket kívánjuk megajándékozni, akár magunkat, a 10–50%-os kuponok egész biztos örömet fognak szerezni.


Tekintve, hogy a Polgári Otthon magazin oldalain a lakberendezési stílusok széles spektruma kap helyet, klasszikusabbtól a modernig, bohémtól a romantikusig, így a kuponfüzet összeállításánál is elsődleges cél volt, hogy mindenki megtalálja a kedvezményt biztosító üzletek közt azokat, amelyek ízlésvilágához és otthonához passzolnak. Az idehaza monobrand üzlettel rendelkező nemzetközi márkák (pl. IDdesign, BoConcept, KARE, Butlers, stb.) mellett számos más világmárka (pl. Manuel Canovas, Jane Churchill, Clarke&Clarke, SIA Home Fashion, Dome Deco, stb.) termékeihez is olcsóbban lehet ezúttal hozzájutni a magyarországi forgalmazónál a megfelelő kupon felmutatása mellett.


A Polgári Otthon Shopping Days akciós kuponjai az alábbi lakberendezési üzletekben válthatók be:
(A felsorolt üzletek neveire rákattintva ellátogathatnak az egyes honlapokra és információt szerezhetnek a képviselt márkákról és az aktuális termékskáláról is.)  

Kiemelt együttműködő partnerünk, a törökbálinti MAXCity Lakberendezési Áruház, amelynek az alábbi 17 üzlete biztosít kedvezményes vásárlást a Polgári Otthon magazin olvasói részére.IDdesign
KARE Budapest

A törökbálinti MAXCity Lakberendezési Áruházon kívüli partnereink: 


Butlers  

A Polgári Otthon Shopping Days kuponjai természetesen egyéb kedvezményekkel nem vonhatók össze, illetve minden egyes pontban illeszkednek a promócióban résztvevő cégek saját üzleti szabályzatával.
További információért látogassanak el aPolgári Otthon Online vagy a Polgári Otthon Facebook rajongói oldalának felületére!

Kellemes nézelődést és jó vásárlást kíván:
A Polgári Otthon magazin Szerkesztősége
Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...