2013. nov. 21.

Megérkeztek a Christian Lacroix új kiegészítői


Új kiegészítőkkel jelentkezett a Christian Lacroix for Designers Guild. A termékek méltó kiegészítői
a tavasszal bemutatott Carnets Andalous lakástextil- és tapétakollekciónak: annak motívumait, hangulatait idézik fel – némi modern felhanggal.

A 2013-as Christian Lacroix lakástextil- és tapétakollekció Andalúzia tájára varázsol bennünket: egy olyan világba, ahol kultúrák sokasága találkozik egymással – az arab motívumvilágtól az azulejos csempék mintáiig. Ezek az izgalmas textúrák egészülnek ki harsány graffitikkel, kollázsokra emlékeztető megoldásokkal, a Christian Lacroix márkára mindig is jellemző minta- és színhalmozással az új kiegészítőkön.


Az új kiegészítők – akárcsak a teljes Christian Lacroix lakástextil- és tapétakollekció – kaphatók a Hephaistosban. 


Háttérinformációk:Christian Lacroix divattervező látványos, gazdag kollekciói immár több, mint két évtizede a luxus szinonímái. A divattervező távozása Sacha Walckhoff lett a divatház művészeti vezetője, aki számára “megtisztelő feladat és egyben örömteli munka volt a Christian Lacroix divatház lényegét lakás­textíliák nyelvére lefordítani, méghozzá egy olyan márka számára, mint a Designers Guild.”
Designers Guild márkát 1970-ben alapította Tricia Guild, azóta is ő a márka művészeti vezetője. Színpompás, látványos, részletgazdag lakástextíliái, tapétái, bútorai és kiegészítői világszerte nagy népszerűségnek örvendenek.

Hephaistos tapéta- és lakástextilválasztékában olyan márkák kínálata szerepel, mint a Designers Guild, a Ralph Lauren Home vagy a Cole&Son, de ezeken kívül még több tucat nemzetközi gyártó textil- és tapétamintáiból válogathatnak a vásárlók. Az üzlet földszintjén kisbútorok, dekorációs kellékek, kiegészítők kaptak helyet, a galérián pedig több száz textil- és tapétakönyv több ezer anyagmintájában lehet elmélyülni.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...