2013. nov. 3.

Ház az erdőben


Nagyon régen nem hoztam újabb látnivalót, részben más elfoglaltságok szabdalták fel a napjaimat, részben egyfajta telítettség és kissé megcsömörlöttség attól, hogy bárki és bárhol berendezhet vagy építgethet, anélkül, hogy tanulta volna. Szerintetek mi lenne, ha elkezdenék műteni vagy könyvelni?... igen, ilyen gondolatok cikáztak a fejemben, meg az is, hogy roló lehúz, belefáradtam a hajnali kelésekbe, nem tudom mit írjak vagy mit ne, de azt hiszem átbillentem és újra van kedvem mutogatni a szépséges házakat, az álom konyhákat,  a legszebbnek vélt kerteket vagy éppenséggel valami hasznos kreatív ötletet.

Így első lendületre következzen egy ház az erdő széléről, amiért azt gondolom sokunk szíve megdobban majd, a szokásos régiből átalakított, újra tervezett és berendezett kis csoda, aminek a kertjében fokozásként még egy patak is húzódik és egy svéd mintára épült piros színű babaház.
Ha  tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), ahol még több inspiráló ötlettel találkozhatsz  minden nap!
Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...