2013. okt. 2.

A legszebb őszi girlandok és fűzérek


Újabb őszi lakásdekorációkat hoztam mára, ma girlandokat és füzéreket ajánlgatok a szorgos kezű és kreatívkodásra hajlékony olvasóknak.
Továbbra is, akár a kertben összeszedett termésekből, levelekből, ágakból, gallyakból, akár filcekből vagy színes papírokból szabva különböző mintákat és használva alapanyagoknak, érdekes és látványos díszeket lehet készíteni. A többi pedig a fantázián és a kézügyességen múlik. Jó szöszmötölést! :)

Ha nem akad dísztök jöhetnek az almák, és egy kis fűzés...
  Kézimunkások varrogathatnak és szabhatnak, sőt nemezeléssel is fel lehet dobni az őszi sort... Dekorzsinegekkel egyszerű a dolog, csak a legszebb leveleket kell begyűjteni és kötözgetni...


De a madzag is jó szolgálatot tesz...


A gyerekek papírból is készíthetik a leveleket...Ha sok a levél és az idő is rendelkezésre áll, készíthettek levélboát...

Jöhet a kukorica is a sorba...


Sőt a leveleket varrógéppel is lehet varrni, ez már egy gyorsabb megoldás... Végül, ha sok minden van a birtokunkban, mindent összelehet dolgozni és már mehet is a párkányokra, ablakokba, polcokra.
Ha van kedvetek és még nem csatlakoztatok a kisFlanc facebook táborához, akkor most meg tehetitek (ITT), mert ott naponta még több ötletet találhattok. Jó faragást mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...