2013. aug. 19.

Firenze-Pisa-Elba

Nem tartozom a magamutogató blog írók közé, nem igen szeretek a magánéletről sem beszélni, csak néha villantok meg részleteket  a saját mindennapjaimból, főként akkor, ha tudom valaki hasznát veszi az infóknak vagy javaslatoknak.
A nyaralás során készült képeket is megszűrtem, de úgy gondolom ezt látnotok kell, mert nagyon jó helyeken barangoltunk, így talán következő nyaralásnál kitűzött úticélotok lehet.
Elba szigetére terveztük a vakációnkat. Autóval utaztunk Firenzéig, egy éjszakát ott töltünk, másnap délelőtt Pisa városa volt a cél, majd délután komppal mentünk át Elbára.
Ez mind meg is történt úgy, ahogyan terveztük, nagy tanulság persze az, hogy Olaszország ezen része, a Toszkán tartomány bebarangolása, nagyon időigényes, így vagy egy tavaszi, esetleg egy őszi időpontban sokkal eredményesebb és pihentetőbb, vagyis élvezhetőbb.
Annyi mindent tudnék mesélni, de időm nincs sok és nem mindenki szereti a hosszú szövegeket, ezért most jönnek a képek. Ha valaki érdeklődne az utazás részletei felől nyugodtan írhat én válaszolok! :)

Firenze:
 Pisa: Elba:
Napoleon háza:


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...