2013. aug. 29.

20+1 inspiráló ötlet a tiniszobákhoz


Lassan kezdődik a suli és a legfőbb meló otthon a gyerkőcök szobáit rendbe dobni , kipakolni, átrendezni
 variálni. Akik már túl vannak rajta azoknak gratulálok, nekem még nem sikerült, így az egyik napirendi pont a gyerekszobák itthon és a blogon is, mert nekem is szükségem van az ötletekre, azok közül is azokra amelyek a tinédzser korosztályt érintik.
Ígérem lesz majd ovis és kisiskolás ajánlat is, de most magam felé hajlik a kezem bocsi. :) Amúgy nehéz ennek a korosztálynak anyagot gyűjteni. Komolyan!
Ezért pár hasznos tipp, ha tanácstalanok lennétek, amit megértek, mert a kamaszkor önmagában is bonyolulttá teszi a gyereket és nehéz megtudni mit is akarnak, de talán négy dologra érdemes figyelni nekünk szülőknek. Ágy-asztal-tárolás-szórakozás. Ezek a fő funkciók a tiniszobában és ezekből kiindulva lehet lépkedni.
Ágy választásnál: jobb a nyitható, többszemélyes verzió, tanulásnál: íróasztal, szék, lámpa, elegendő tároló ruháknak, szórakozásnál pedig a kedvenc időtöltéshez szükséges holmik tárolásához  kialakított bútorok. Ha ezeken túl vagytok, jöhet a téma, a stílus, a színvariáció, a dekoráció, kiegészítő bútorok, amiben ne felejtsétek, a gyerek dönt! :)


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...