2013. júl. 18.

Next Home dekor függönyt és Art & Decoration magazint nyerhettek!

 Annyira nem szoktam törtetni, könyökölni és trükközni az olvasószerzésben, így nagyon meglepetten és felkészületlenül ért, amikor a Facebook-on átléptük a 10 000-es létszámot.
Akkor megígértem, hogy lesz játék, amivel megköszönöm, hogy olvastok, kommenteltek és megosztjátok az ötleteket és hozzásegítitek ezzel a kisFlancot a népszerűsödéshez. Ezért érdemes minden nap (nemsokára 4 éve lesz) felébredni hamarabb, mint mindenki más és vadászni a híreket ötleteket.
Köszi mindenkinek és remélem továbbra is követtek majd!

Most a játék részletei:

Megnyerhetitek a hazánkban még nem túl ismert NEXT HOME gyönyörű fukszia színű sötétíő függönyét, amely akár lányszobákban akár csajos szobákban is megállja a helyét. Egyik sarkán hatalmas, színes virágok vannak rávarrva és belehímezve, élőben csodaszép. :) Baromi erős anyag és belső bélése egy ugyancsak vastag krém színű textil, ami nem engedi kifakulni a dekor részt.

A másik nyeremény az ART & Decoration francia lakberendezési magazin, Július/Augusztus havi száma. A kisFlanc nagyon hasonló vonalat képvisel, mint a magazin, ezért gondoltam, ennek biztosan akadhat gazdája köztetek. :) Tehát két nyertest sorsolunk!

Aki szeretne játszani, a következő kérdésre kell válaszolnia és elküldeni a választ a kisflanc@gmail.com címre! Jaj és Facebook követőnek kell lennie és meg kell osztania a játékról szóló hírt a saját Facebook oldalán.

Hány éves lesz a kisflanc nemsokára? Válaszokat a kisflanc@gmail.com oldalra küldjétek! Sok szerencsét mindenkinek! :) A játék határideje: 2013. július 25. 24:00 óra. 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...