2013. jún. 10.

Tengerparti stílusú nappalik

Mint minden évben nyáron nagy érdeklődést vált ki a tengerparti stílus, és annak megteremtésének lehetőségei. Részben a megunt téli szürkeségből szeretnénk kiszakadni és frissíteni az otthonunkat, részben a nyaralás napjait próbálnánk felidézni. Ez a stílus nagyon jól illeszthető egy nyaralóba is, ahol ha szerencsések vagyunk és van, akár több hetet is vagy hosszabb hétvégéket is tölthetünk. Sajna nekünk nincs ilyen mákunk, ezért ilyenkor azt gondolom lehet játszani a lakásátváltoztatás gondolatával.

 A múltkor a tengerparti hangulat ihlette hálókat szedtem össze (ITT), most következzenek a tengerparti stílusú nappalik kialakításának lehetőségei. Hozzávalók tekintetében pedig ugyanazokat az összetevőket sorolnám fel, mint az előzőekben:

Ami a színeket illeti, a kék palettáról lehet bőven válogatni, a fehér, szürke, krém szín lehet a kísérőjük, kiegészítőkben a homokot idézendő fonott kosarak és tengerifű szőnyegek, gyékény rolók, az uszadékfából készült kisbútorok jöhetnek szóba. További lehetőségek a képeken és textileken kagylók és tengeri állatok mintái, a kék fehér kombináció és csíkos mintázat,  vagy az ablakokon  a vitorlavásznakat utánzó fehér hosszú függönyök, a ládák, mennyezeti ventilátor, vagy azok az emlékek amelyeket mi szereztünk egy-egy nyaralás emlékeként . De jöjjenek az ötletek a képeken, kellemes ábrándozást mindenkinek! 
kisFlanc ;*
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), ahol még több inspiráló ötlettel találkozhatsz  minden nap!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...