2013. jún. 5.

Különleges gyerekszobák


A gyerekszobák talán a lakások azon területei, amit a leggyakrabban variálunk. A gyerkőcök hamar nőnek, változnak az igényeik, érdeklődési körük, játékok mennek, új dolgok jönnek. Nyilván nem kell részletezzem, mindenki érti miről beszélek.
A baj csak az, hogy ezeknek a változtatásoknak általában komoly anyagi vonzatai is vannak. Azt gondolom ezen a legegyszerűbb úgy felülkerekedni, ha az alapbútorzat előrelátóan van kiválasztva, így csak a kiegészítő darabokat és dekorációt kell cserélni. Nagyjából, mint a nappaliban. De ha mégis valamit be kell szerezni az lehet akár egy padlásról lementett pad, a mama volt kis éjjeliszekrénykéje, a szomszéd kidobott kis sámlija, bármi újrahasznosítható, néha akár festés és csiszolás nélkül is.Sőt a kézimunkázok is bedobhatják ötleteiket és készíthetnek, függönyöket, szőnyegeket, girlandokat, matracokat. És még ki sem tértünk a színekkel való változtatásra. Példaként láthatjátok majd, hogy akár még fekete-fehér is lehet egy gyerekszoba és még sem lesz nyomasztó. A lehetőségek száma végtelen! Végszónak pedig kutassatok régi holmik után egy-némelyik nem is olyan rossz:-)
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), ahol még több inspiráló ötlettel találkozhatsz  minden nap!Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...