2013. jún. 4.

Közös Piac





Budapest legnagyobb termelői vására, a Közös Piac májusban új helyszínre költözött, az Új Gödör Klub előtt lévő Central Passage-ba.

A Király utcáról nyíló, a Deák tértől mindössze 50 méterre található fedett, de természetes fényű helyszín nagy sikert aratott mind az árusok, mind a vásárlók körében, amit mi sem bizonyít jobban, mint a nagyszámú újrajelentkezés.
A visszatérő termékek között megtaláljuk a Love2Smile kézműves szappanjait, a Panyolium szárított gyümölcseit, Margit Hőllókői Réteseit és a Chili Hungária különlegességeit. Először lesznek jelen a Közös Piacon a Panificio il Basilico péksüteményei, a Csokoládia finomságai és Marmalady’s lekvárjai.
Mindezek mellett június 15-én több mint 50 árus várja különlegességeivel a Gödör Klubnál lévő Central Passage-ben a piacozni vágyókat.

A Közös Piac szervezői számára a cél az, hogy minél többen helyi termelőktől és megbízható forrásból vásároljanak. A piacon kizárólag egészséges ételeket, finomságokat, találhatnak tartósítószerek, káros növényvédő-szerek és manipulált gének nélkül. 
A Közös Piacon a termelők hatalmas választékkal várják az egészséges és megbízható forrásból származó termelői finomságokra vágyó érdeklődőket. A kistermelők portékái között megtalálható zöldség, gyümölcs, lekvár, süti, hús, fűszer és még sok-sok odaadó figyelemmel készült finomság.


A vásárra még jelentkezhetnek olyan hazai kistermelők, őstermelők és kis manufaktúrák, akik ellenőrzött forrásból származó, minőségi alapanyagokból készülő ételkülönlegességeket, saját termesztésű zöldséget, gyümölcsöt, fűszereket és más finomságokat kínálnak az érdeklődők számára. 
Jelentkezés: kozospiac@mentha.hu

Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár
2013. június 15, 10-17 óráig
Central Passage – Új Gödör Klub (1061. Budapest, Király u. 8.)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...