2013. jún. 6.

A legszebb tengerpart ihlette hálószobák, amit Te is megvalósíthatsz!Ahogyan közeleg a nyár egyre jobban vágyakozunk valami szuper tengerpartra vagy strandra, ahol jókat pihenhetünk, relaxálhatunk és feltöltődhetünk. Milyen jó lenne az ott eltöltött időt megsokszorozni és  jól elnyújtani. Hát, ha tengert nem is tudunk varázsolni, de tengerpart ihlette hálószobákat igen.
Bár csónakot  és evezőket sem fog tudni szerezni mindenki, de van más trükk is amivel dolgozni lehet. Ami a színeket illeti, a kék palettáról lehet bőven válogatni, a fehér, szürke, krém szín lehet a kísérőjük, kiegészítőkben a homokot idézendő fonott kosarak és tengerifű szőnyegek, gyékény rolók, az uszadékfából készült kisbútorok jöhetnek szóba. További lehetőségek a képeken és textileken kagylók és tengeri állatok mintái vagy az ablakokon  a vitorlavásznakat utánzó fehér hosszú függönyök, a ládák, mennyezeti ventilátor, vagy azok az emlékek amelyeket mi szereztünk egy-egy nyaralás emlékeként . De jöjjenek az ötletek a képeken, kellemes ábrándozást mindenkinek!
kisFlanc ;*
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), ahol még több inspiráló ötlettel találkozhatsz  minden nap!Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...