2013. máj. 28.

Kis lakás praktikus berendezése trükökkel

A kis alapterületű lakások berendezése kemény feladat, itt minden a tervezésen múlik. Ha ügyesen vannak kialakítva a tárolók, jól szervezett a tér, ügyes a színválasztás és  minden apróságnak tűnő, de összességében sokat számító részlet jól kigondolt, kellemes lakótér alakítható ki akár egy kis család számára is.
A  mai példa egy bungaló, amiben a földszinten a konyha-étkező-fürdőszoba-nappali lett kialakítva, a galérián pedig a "hálószoba".
Az alkalmazott trükkös megoldások között szerepel a földszinten egy egész falat beborító szekrény, amiben még egy mobil és elrejthető ágy is elfér, melynek külső ajtaja tükrös így plusz tértágításról esik szó, a galériára vezető lépcső egy mozgatható létrával lett kiváltva, így tologatható, ha éppen útban lenne és erről a felső szekrények is könnyedén elérhetőek. Végül a lakásban használt színpaletta világos, így a beáramló fény visszaverődve a falakról tágítja a teret sőt még a berendezés sem kelti a túlzsúfolt érzést. 

Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), ahol még több inspiráló ötlettel találkozhatsz  minden nap!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...