2013. máj. 1.

Anyák napi ajándékok dekortapasszal

Anyák napjára készítettem pár apróságot, amit  a gyerekek is egyszerűen elkészíthetnek önállóan. A hozzávalók mindenki otthonában ott lapulnak csak egy pár dekortapasz és dekorzsinege kell hozzá, amit a Dekorella Shop-ból tudtok beszerezni.
Rengeteg minta és szín közül lehet válogatni és nem árt, ha betárazunk belőle, mert oltári jó kis cuccok, amit nemcsak csomagolásnál lehet hasznosítani. Azért érdemes a Washi Tape-t  a Dekorella Shop-ból rendelni, mert a japán gyártmányt forgalmazzák, így a sok minőségi előny mellett még azt emelném ki, ha elrontjátok simán vissza lehet szedni és újból ragasztani. Baromi jók komolyan!
Készítettem üvegekből kis vázát, üdvözlő lapokat és csipeszeket dekoráltam. Az biztos lesz még folytatása, mert rengeteg maradt (egy tekercs 10 m), csak most szerettem volna Anyák napjára is valamit összehozni és megmutatni .A képek magukért beszélnek így szöveget külön nem mellékelek hozzájuk. Sok sikert mindenkinek! És szerezzetek be pár szalagot, mert ez jó van van otthon tartiban! :-)
Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...