2013. máj. 7.

A világ legnagyobb régiség vására


Pár napja elég rendszertelenül jelentkeztem, a Facebook-on pedig észre vehettétek, hogy nem reagálok a hozzászólásokra. Nem untam bele a blogolásba és nem adtam fel a 4 év munkáját, csak végre valahára sikerült összehozni egy londoni utazást.
Persze eszméletlen rohanásra sikerült, mert az idő kevés volt a látnivaló pedig sok, és még most is eszembe jut mi az, amit még jó lett volna beszorítani, de ennyi fért. Most dolgozom fel a látottakat és tudjátok nem szeretem a magánéletemet villogtatni (pedig lehet nem ártana, a népszerűségi  indexem biztos megugrana), így erősen megszűrve a képeket és élményeket pár fotót is mellékelek, a programajánlat mellé.


Ha valaki Londonban jár és szereti a piaci forgatagot, a régiségeket és a tömeget mindenképpen látogasson el a Portobello Road Market-re, Nyugat -London Notting Hill negyedében. Állítólag a világ legnagyobb régiség vására ez. A régiségek mellett persze megférnek a szuper kaják, kenyerek, sajtok, dizájnos konyharuhák és ki tudja még milyen őrültségek. Nagyon érdekes és látványos, telis-tele "kincsekkel". Érdemes kora reggeli órákban megjelenni, így talán elkerülhető a nagy tömeg és nemárt figyelni az időjárásra is, mert az utca elég hosszú így órákig is eltarthat, amíg végig nézitek az üzleteket és piaci árusokat. Most pedig jöjjenek a képek, de  tudjátok nem vagyok nagy spíler, ezért a  a minőség  nem túl jó, a képek fele így is elszállt, ennyi maradt. Ha tehetitek menjetek el és nézzétek meg, eszméletlen jó program.
Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...