2013. máj. 8.

40 ötlet a konyhai szigetekhez A konyhabútorok nagyon népszerű alkotóeleme a sziget. A régi konyhákban, mivel az étkezés gyakran itt  zajlott, ezt a feladatot a konyha asztal fedezte, de ma már gyakoribb az egybe nyíló konyha-étkező-nappali hármasa, ezért az étkezőbe került az étkező asztal, a konyha asztalt pedig felváltotta a sziget, amely lehet kicsi és nagyobb, kerekeken guruló vagy fix, nyitott, zárt, feladatát tekintve, nemcsak tárolásra szánt, hanem munkafelületként is funkcionálhat és nem árt, ha még a reggeli elfogyasztására is alkalmas.
Tiszta haszon egy ilyen kis bútor darab, amire sokan legyintenek és nem fér bele a keretbe címmel lapoznak egyet. Ez nem minden esetben igaz, sokszor a használaton kívüli bútorok és kis asztalok is gond nélkül befoghatók és alkalmasak erre a szerepre, csak sokszor megfeledkezünk az adott lehetőségekről, mert annyira kiszúrja a saját szemünket egy bútor vagy tárgy, hogy észre sem vesszük. Azon meg kár aggódni, hogy színben és formában, fazonban nem passzol a többi bútorhoz, hiszen az egyszínű konyhák ideje lassan lejár, így bátran élhet mindenki a lehetőségeivel. Nézzetek szét a házban, nektek miből lehetne összerakni és ne féljetek, ha túl régi, annál vagányabb! Hajrá, szigeteljetek!  :-)

Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), ahol még több inspiráló ötlettel találkozhatsz  minden nap!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...