2013. márc. 29.

Mi lett az üveggömbökkel?
A FB oldalon páran kiszúrtak egy üveggömbös dekort, és jöttek az ötletek a beszerzési helyre.
Emlékeztem, hogy láttam valahol, de arra nem, hogy pontosan melyik üzletben, majd egy kedves olvasó megsúgta, szerinte a KIK-ben láthattam. Másnap elugrottam a budakeszi áruházba és beszereztem pár darabot. A gond az volt, hogy elég masszívan beleragasztottak egy kis nyuszit és kis csibét. Persze, ha valakinek tetszik nem törünk pálcát felette, de én úgy gondolom így több a lehetőség a kihasználásra.
Kicsit megkésve, mert a technika vívmányai megviccelnek néha és főleg a fontos helyzetekben hagynak pácban, de végre sikerült kinyerni a képeket és most utolsó pillanatban talán még jól jön pár embernek a trükk, amivel simán gond nélkül megszabadulhattok a kemény ragasztótól.

Nem kell mást tenni csak egy hajszárítóval melegíteni a ragasztó helyét és, ha megolvadt (látszik a színén) kiszedni a fészket, faspatulával lehet még kapargatni a ragacsból, ha nem megy simán körömlakk lemosóval, erősebb dörzsöléssel lehet megszabadulni tőle.
A fő hozzávalót majdnem kihagytam, egy oktondi kutya is szükséges a munkához.... ;)
A letisztogatott gömbökbe pár fehér tollat és egy kis tojást raktam, ami felkerül majd a csillárra, még pár virág és girland is melléjük kerül, mert így még elég silány a látvány, de ami késik nem múlik.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...