2013. jan. 8.

Személyre szabott irodák

Különleges helyekre, nem mindennapi irodákba leshetünk be, így kapunk egy adag szokatlan és rendkívüli lakberendezési megoldást, ami talán pár embert kizökkent a sablonos irodák és munkahelyek egyhangú világából.





Lehet ez egyszerű és összetett, régi és új keveréke, használt bútorokkal, férfias és nőies vonalon, stílus és trend követő és még sorolhatnám a lényeg a bevállalt egyéniségen van, a vagány megvalósításokon, a nem mindennapi megoldásokon. Sőt, akkor sem kell sírva fakadni, ha nem éppen az ablak előtt adatik meg az asztal helye.
Segítségként elmondható, hogy a berendezésben 3 fő dologra érdemes összpontosítani, egy ergonómiai szempontból tökéletes szék és asztal, plusz  a tárolók. Ezeken túl pedig jöhetnek a lámpák, a személyes holmik és összetevők, gépek és kiegészítők.
Személy szerint nem tudnék kedvencet választani, ami valahol jó, mert egy lakberendező szerintem olyan akár egy kaméleon, de nektek hátha sikerül dönteni, melyik is a legjobb a sok közül.

Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt) vagy kövess valamelyik csatornán, hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm, hogy támogatsz! ;-)





























 források:1,2,

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...