2013. jan. 31.

Loft lakás svéd módra


Mivel többen szerettétek volna megnézni ezt a gyönyörű világos loft lakást, mellékelem a képeket.
Amit tudni lehet a házról, Svédországban épült a 20. század elején, átesett egy 4 évig tartó felújításon, mely során 180 m3 sittet hordtak ki belőle. Menthető szerkezeti és építészeti elemeket megtartották, melyek jól vegyülnek a modern berendezési tárgyakkal, bár ezek között is akad bőven vintage holmi, kopott dekor tárgy, melyeket  a tulajdonosok régiség piacokon vagy aukciós oldalakon lövöldöztek. A poszt végén láthatjátok mi volt és mi lett. Nagyon szép!1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Nagyon szép ez az otthon, az első képen a lépcső elég veszélyes, olyan csúszósnak is néz ki, zokniban rohangászós gyereknek ááááá...

A másik ami nekem nem tetszik az ultrahang kép a bébiről.
A belső szerveimről, a fejlődő magzatomról én nem tennék ki képet. Nekem ez ízléstelen és közönséges, a kisbabám a hasamban egy nagyon személyes csodálatos, intim élmény, aminek az anya és apa szívében és nem a falon a helye. Közszemlére téves közeli és távoli ismerősöknek, akik sörös üveggel a kezükben kérdezik "Jocika hogy is van ez? Ez most ott a köldökzsinorod vagy csak Erzsi veséje"? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...