2013. jan. 30.

A fatárolás művészete

Akik olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy a napjainkban újra divatossá vált kis kályha, kandalló, sparhelt valamelyikével rendelkeznek, azok szembesülnek a fatárolás problémájával is. 
Jó magam szeretek fát tárolni a lakásban mielőtt begyújtok vele, mert így jól kiszárad és könnyebben ég és persze az is jó, nem mintha gondom lenne a favágással, de ha nem kell mindennap kirohangálni gyújtóst hasogatni és fát becipeli. Ezért nálam is van egy láda, plusz egy kosár ilyen célokra.  Így jött a mai gyűjtés talán pont ezeket a megoldásokat részesítenétek előnyben. Az inspiráló helyzetek és megoldások között találtok nyitott és zártabb tárolási lehetőségeket, sőt a fatárolás már-már művészi szintre emelését is megcsodálhatjuk és valóban nagyon dekoratív lehetőségek között keresgélhetünk. A nyitott tárolók esetén  számolni kell azzal a ténnyel, hogy a fa borzasztóan szemetel és nagyon pókhálósodik, tehát, ha elfogadtok tőlem egy jó tanácsot csinnyán a látvánnyal vagy szigorúan csak erős idegzetűeknek ajánlott! 

Ha  tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt) vagy kövess valamelyik csatornán, hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm, hogy támogatsz! ;-)

  források:1,2

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...