2012. dec. 12.

Kis Flanc a Polgári Otthon magazinban!!!


Most kaptam a jó hírt, tegnap megjelent a Polgári Otthon Magazin legújabb száma, amelyben nagy szerepet kaptunk, címlapot és még többet is,  Pécsi Balázsnak köszönhetően. Ízelítőt kaphattok a lap tartalmából a Polgári Otthon Online-on, ha pedig többre vagytok kíváncsiak megvásárolhatjátok a magazint, nagyon megköszönöm az érdeklődést és a várakozást. Bevallom még nem fogtam a kezemben, de már olvastam, ettől függetlenül baromira izgulok! Szép estét mindenkinek és komolyan nagyon köszönök mindent, Pécsi Balázsnak, a Polgári Otthonnak és persze Nektek is a sok támogatásért! Szép estét! :-)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Edina,
már meg is vettem az újságot, a lakásotok miatt természetesen:)
nagyon szép, igényes fotók, gyönyörű a dekoráció, tudod mit hiányolok? A gyerekszobákra annyira de annyira kíváncsi vagyok:)
Kellemes Ünnepeket!
Kriszta

Kukla Edina írta...

Köszönöm Kriszta, sajnos a gyerekszobák nem fértek bele a magazinba. Az egyikről már raktam fel pár képet,remélhetőleg a másik is sorra kerül majd, ha kicsit több időm lesz. :-)

Kukla Edina írta...

Ne haragudj elfelejtettem, Neked is Kellemes Ünnepeket kívánok!
Edina

Névtelen írta...

Szia Edina,
igen, igazad van, tényleg fent van az egyik szoba...:) már jó régen feltettél inspiráló fotókat, fehér hajópadló, rekeszek, kicsit industrial-vintage feeling, hogy kb ilyen lesz majd a nagyfiú szobája. Ha majd időd engedi, megnéznénk azt is:)
Nem tudod véletlenül, hogy hol lehet loft lámpát max 20-25 e ft-ért venni? ebay, vatera-folyamatosan nézem, eddig nem találtam nekem tetszőt. ha esetleg tudsz más lelőhelyet, nagyon megköszönném. Köszi és üdv,
Kriszta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...